Udící komora SMOKY 4

Udící zařízení SMOKY 4 je určeno pro lehké gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (až 10 kusů ryb). Zařízení v celonerezovém provedení, topeniště je umístěno ve spodní částí udírny kam je případně možno umístit přídavné elektrické, nebo plynové topení (*příplatkově viz. příslušenství). Vrchní komínek slouží k regulaci a odvodu spalin z komory). Uvnitř komory jsou boční zásuvy pro uložení závěsných hůlek, nebo vložení roštu na maso, případně roštu na ryby a topeniště s miskou na piliny (příplatkově). Udírna je vybavena mechanickým teploměrem pro sledování teploty v komoře.

12 195,- Kč bez DPH 14 755,95 Kč s DPH Do košíku Chci lepší cenu
Důležité (Montáž): Přístroje pro uzení za horka se smí instalovat výhradně v prostředí s nehořlavými, oheň tlumícími materiály, jako nesnadno zápalnými stěnami, podlahami apod. Nebezpečí požáru je třeba předejít a vyloučit volbou vhodných materiálů instalačních a montážních ploch apreventivními ochrannými opatřeními. Při instalaci a montáži přístrojů pro uzení uvnitř budovy je nutno dbát na to, aby nebyla odstraněna či omezena potřebná cirkulace vzduchu přístrojem samotným nebo jinými předměty. Přístroje pro uzení je nutno při instalaci a montáži vyrovnat s použitím vhodné vodováhy svisle i vodorovně a v případě potřeby upravit dveře do komory pro uzení. Doporučujeme zachovat dostatečný odstup přístroje od dalších spotřebičů. Přístroje je možno samozřejmě instalovat i ve venkovním prostoru. Zde musí zákazník zajistit odpovídající potřebný tah, to znamená trubka pece na přístroji musí mít odpovídající potřebnou délku. Rovněž zde se musejí dodržet podmínky prostředí pro instalaci, jež byly popsány v předcházejícím textu. Uvedení přístroje do provozu: Zkontrolujte, zda je přístroj v bezvadném nepoškozeném stavu, zda jsou dodrženy všechny bezpečnostní předpisy a zda byly společně dodány všechny sériové přídavné součásti. Potom můžete zahájit první postup uzení bez zpracovávaného zboží, přitom zkontrolujte všechny funkce přístroje. Pozor: BEZPEČNÉ UZENÍ Všeobecné tipy pro obsluhu a pro uzení : Před prvním uzením by se měla skříň nejméně dvakrát v prázdném stavu proudit. Při první zkoužce s uzeným zbožím by se mělo udit podle možnosti malé množství, aby bylo možno zjistit případné chyby. Odchytávací plech na tuk, uložený dole ve skříni, se má naplnit v celé ploše bílým pískem (stavební nebo křemenný písek). Odchytávací plech, naplněný příslušným pískem, postavte do skříně tak, aby mohl dolů odkapávající tuk kapat jen do písku a nikoliv mimo plech.
Provedení nerezové
Kapacita cca 10 ryb
Napětí *dle zvoleného topení
Počet zásuvů 3
Komín ano
Příkon zařízení *dle zvoleného topení
Rozměry (š x h x v) 380 x 500 x 800 mm
Udící komora SMOKY 4
12 195,- Kč

Udící zařízení SMOKY 4 je určeno pro lehké gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (až 10 kusů ryb). Zařízení v celonerezovém provedení, topeniště je umístěno ve spodní částí udírny kam je případně možno umístit přídavné elektrické, nebo plynové topení (*příplatkově viz. příslušenství). Vrchní komínek slouží k regulaci a odvodu spalin z komory). Uvnitř komory jsou boční zásuvy pro uložení závěsných hůlek, nebo vložení roštu na maso, případně roštu na ryby a topeniště s miskou na piliny (příplatkově). Udírna je vybavena mechanickým teploměrem pro sledování teploty v komoře.

Parametry
Provedení nerezové
Kapacita cca 10 ryb
Napětí *dle zvoleného topení
Počet zásuvů 3
Komín ano
Příkon zařízení *dle zvoleného topení
Rozměry (š x h x v) 380 x 500 x 800 mm

Služby gastro art plus

Certifikace

  • Spolehlivý shop
    podle mezirnárodní
    normy IC-IS 

     
  • Spolehlivá firma
    iDatabáze.cz

  •  

     

    Registr solventních firem

  •  
    ISO 9001/2009

  •  
    Deal Rational
    Bronze certifikát
    3. nejlepší prodejce
    v České republice